LIED: ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΠΙΑΝΟ

Με σύντομο σχολιασμό του προγράμματος για το κοινό πριν από την έναρξη της συναυλίας από τον Τίτο Γουβέλη 

Περιζήτητη στις σημαντικότερες αίθουσες και διεθνή φεστιβάλ, από τα μεγαλύτερα ονόματα στο χώρο του λιντ στις μέρες μας, η ελληνογερμανίδα μέτζο σοπράνο Στέλλα Ντουφεξή μας προσκαλεί σε ένα ταξίδι στην καρδιά του γερμανικού Ρομαντισμού. Η συναυλία δανείζεται τον τίτλο της από το τελευταίο τραγούδι του κύκλου σε ποίηση Άιχεντορφ, έργο 39 του Ρόμπερτ Σούμαν. 
 
– Έργα J. Brahms, R. Schumann, F. Liszt, R. Strauss

Στέλλα Ντουφεξή μέτζο σοπράνο
Daniel Heide πιάνο

Για δεύτερη χρονιά συνεχίζεται ο κύκλος Λιντ – Φωνή και Πιάνο, αναδεικνύοντας τον τεράστιο πλούτο μιας φωνητικής μουσικής γεμάτης φωτοσκιάσεις που αντλεί την έμπνευσή της από την ποίηση και το λόγο.

Η πλειάδα των τραγουδιστών διεθνούς επιπέδου που εμφανίζονται στις συναυλίες του Κύκλου αποδεικνύει ότι οι έλληνες καλλιτέχνες εξακολουθούν να διαπρέπουν σε όλο τον κόσμο στο χώρο του λυρικού τραγουδιού, όπου η χώρα μας ανέκαθεν μπορούσε να υπερηφανεύεται για τα μεγάλα της ονόματα.


Χορηγοί επικοινωνίας
ΝΕΡΙΤ, ΠΡΩΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ, ΤΡΙΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ, KOSMOS, ΑΘΗΝΑ 9.84, NAFTEMPORIKI.GR, CLICKATLIFE.GR, NEWS 247.GR, LIFE.GR, CULTURENOW.GR, MONOPOLI.GR, THETOC.GR, METEO.GR, IN.GR