ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ BATSHEVA ENSEMBLE

Η παράσταση Last Work: Ohad Naharin του The Batsheva Ensemble στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών αναβάλλεται.

H ομάδα Batsheva έκανε την παρακάτω δήλωση: «Με ιδιαίτερη λύπη ενημερώνουμε ότι δεν θα μπορέσουμε να ταξιδέψουμε στην Αθήνα για την προγραμματισμένη από πέρυσι παραγωγή μας για λόγους ασφαλείας. Ευελπιστούμε να επαναπρογραμματίσουμε τις παραστάσεις μας σύντομα. Ελπίζουμε σε καλύτερες μέρες και ειρήνη.»

Οι κάτοχοι εισιτηρίων μπορούν να απευθυνθούν στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, Τ. 210 7282333 ή στο tickets@megaron.gr για επιστροφή των χρημάτων τους.

 

Ένα ονειρικό παρελθόν, ένα χαοτικό παρόν και η απόγνωση που προκαλεί ένα άγνωστο μέλλον– το Last Work (Tελευταίο έργο) τοποθετείται μέσα στο χρόνο.  Σε μια κάψουλα που περιέχει την ιστορία συντετμημένη, η ομορφιά και η τρυφερότητα  προσπαθούν να επιβιώσουν ενάντια σε παιχνίδια εξουσίας. Τα σώματα βρίσκουν δρόμους διαφυγής από την πραγματικότητα, που γίνεται όλο και περισσότερο χαοτική, βίαια, ανούσια, και προσφέρουν μιαν απλή αλήθεια, τη συμπόνοια και την παρηγοριά. Πάνω από όλα αιωρείται, σαν ωρολογιακή βόμβα, η επαναλαμβανόμενη κίνηση μιας προσπάθειας που δεν μετουσιώνεται σε ευχαρίστηση – ένας επιτόπιος αγώνας δρόμου ως υπενθύμιση της σισύφειας φύσης της ύπαρξης. Το Last Work λαμβάνει χώρα στη ζώνη του λυκόφωτος, εκεί που η γλυκιά ονειροπόληση συναντά το εφιαλτικό ξύπνημα και όπου πρέπει κανείς να διαλέξει: να παραδοθεί με την ελπίδα της αναγέννησης ή να αφεθεί στην άβυσσο της λήθης;