ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Σε περίπτωση που ενδιαφέρεστε να οργανώσετε την εκδήλωσή σας παρακαλούμε μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας συμπληρώνοντας την κάτωθι φόρμα ή απευθείας στο email sales@megaron.gr.

Hidden
DD slash MM slash YYYY
Τα πεδία με αστερίσκο [ * ] είναι υποχρεωτικά.

Εκθεσιακοί Χώροι

_Y4A7164-NEX
ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Εκτός από τους ειδικούς εκθεσιακούς χώρους, τα πολυεπίπεδα και μεγαλοπρεπή φουαγιέ του Διεθνούς Συνεδριακού Κέντρου χρησιμοποιούνται συχνά για εκθέσεις προσφέροντας συνολικά 12.000 τ.μ. ωφέλιμων χώρων. Με τα διάφορα επίπεδα να συνδέονται μεταξύ τους με κλιμακοστάσια, κυλιόμενες σκάλες και ανελκυστήρες, η περιήγηση στους εκθεσιακούς χώρους είναι εξαιρετικά εύκολη.

Share

Επιπλέον, όλοι οι χώροι συνδέονται απευθείας με τη ράμπα φόρτωσης για τις ανάγκες φορτοεκφόρτωσης των εκθετών. Η αίθουσα που προορίζεται αποκλειστικά ως εκθεσιακός χώρος εκτείνεται σε 2 επίπεδα με συνολική επιφάνεια 1.500 τ.μ. και βρίσκεται κοντά σε όλους τους χώρους εκδηλώσεων.

Το Φουαγιέ των Μουσών προσφέρει εκθεσιακό χώρο επιφάνειας 3.500 τ.μ. Εκτός από αυτούς τους χώρους, κάθε αίθουσα έχει το δικό της φουαγιέ, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για εκθέσεις.

Μετάβαση στο περιεχόμενο