ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΣΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ

Εκπαιδευτικά προγράμματα

Ελεύθερο Εργαστήρι Μουσικής Παιδείας

ΤΕΧΝΕΣ ΚΑΙ ΜΟΥΣΙΚΗ

Σε συνεργασία με το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

Αλεξάνδρα Γουλάκη – Βουτυρά, Καθηγήτρια Μουσικής Εικονογραφίας στο Τμήμα Μουσικών Σπουδών και Γενική Γραμματέας του Δ.Σ. του Τελλογλείου Ιδρύματος του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης
Μεταμορφώσεις του Ορφέα ΙΙ:
Η απεικόνιση της μουσικής στη νεότερη Ελλάδα

Από την Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου στις 10:00 π.μ. οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να πραγματοποιήσουν την εγγραφή τους είτε μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας στην ιστοσελίδα της Μεγάλης Μουσικής Βιβλιοθήκης της Ελλάδος «Λίλιαν Βουδούρη» (www.mmb.org.gr), είτε επί τόπου στη Βιβλιοθήκη στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών κατά τις ώρες λειτουργίας της (Δ-Τρ-Π-Π 10:00-16:45 και Τετάρτες 10:00-19:00).
Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας μέχρι τη συμπλήρωση του αριθμού των 100 ατόμων που επιτρέπει η χωρητικότητα της Αίθουσας. Δεν υπάρχουν προϋποθέσεις ειδικών γνώσεων, ηλικίας ή δικαιολογητικών για την παρακολούθηση των σεμιναρίων. Μετά την ολοκλήρωση του κύκλου θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης σε όσους συμμετέχοντες το ζητήσουν κατά την εγγραφή τους και εφόσον έχουν παρακολουθήσει ολόκληρο τον κύκλο.
Κόστος συμμετοχής: 50 € για όλο τον κύκλο του εργαστηρίου. Για την παρακολούθηση των σεμιναρίων είναι απαραίτητη η καταβολή του κόστους συμμετοχής κατά την εγγραφή.
Τηλ. επικοινωνίας: 210 72 82 571, κ. Ρηνιώ Χρυσαδάκου.