Το Μέγαρο Μουσικής ενταγμένο στο δίκτυο των αιθουσών  του Νational Theatre Live, με τη βοήθεια της υψηλής ευκρίνειας τεχνολογίας, προσφέρει τη μοναδική εμπειρία της απευθείας παρακολούθησης  θεατρικών παραστάσεων.
Το πρόγραμμα National Theatre Live –
www.ntlive.com –  διανύει την πέμπτη εξαιρετικά επιτυχημένη χρονιά του.
Το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών συνεχίζει τη συνεργασία του με την Βρετανική Πρεσβεία   και το Βρετανικό Συμβούλιο  και διασυνδέει το κοινό της Αθήνας με το θεατρικό κέντρο της Ευρώπης, το περίφημο Εθνικό Θέατρο του Λονδίνου. 


ΘΕΑΤΡΟ ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ – NT LIVE

Ζωντανή αναμετάδοση από το Lyttelton Theatre του Λονδίνου

– JOHN
Χοροθέατρο

Με αγγλικούς υπότιτλους

Το έργο πραγματεύεται θέματα που αφορούν σε ενήλικες, περιέχει σκηνές γυμνού και αθυροστομίες. Απευθύνεται αποκλειστικά σε κοινό άνω των 18 ετών

Το νέο χοροθέατρο με τίτλο “John” του Lloyd Newson, καλλιτεχνικού διευθυντή της διεθνώς γνωστής ομάδας DV8 Physical Theatre, είναι μια ιστορία περίεργη και συνάμα συγκινητική.
Ο Lloyd Newson πήρε συνέντευξη από 50 τουλάχιστον άντρες ζητώντας τους να απαντήσουν με ειλικρίνεια σε ερωτήσεις που αφορούσαν κυρίως την αγάπη και το σεξ. Ένας από αυτούς ήταν και ο John, που πάνω στην ιστορία του βασίστηκε το χοροθέατρο του Newson.

Σύλληψη, σκηνοθεσία: Lloyd Newson
Σκηνικά: Anna Fleischle
Φωτισμοί: Richard Godin

Στην παράσταση συμμετέχουν: Hannes Langolf, Taylor Benjamin, Ian Garside, Andi Xhuma,
Garth Johnson, Vivien Wood, Ermira Goro, Gabriel Castillo, Lee Boggess

Συμπαραγωγή: National Theatre, Biennale Χορού της Λυόν, Théâtre de la Ville, Festival d’ Automne του Παρισιού, Dansens Hus Stockholm, Dansens Hus Oslo, DV8 Physical Theatre