Το Μέγαρο Μουσικής ενταγμένο στο δίκτυο των αιθουσών  του Νational Theatre Live, με τη βοήθεια της υψηλής ευκρίνειας τεχνολογίας, προσφέρει τη μοναδική εμπειρία της απευθείας παρακολούθησης  θεατρικών παραστάσεων.
Το πρόγραμμα National Theatre Live –
www.ntlive.com –  διανύει την πέμπτη εξαιρετικά επιτυχημένη χρονιά του.
Το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών συνεχίζει τη συνεργασία του με την Βρετανική Πρεσβεία   και το Βρετανικό Συμβούλιο  και διασυνδέει το κοινό της Αθήνας με το θεατρικό κέντρο της Ευρώπης, το περίφημο Εθνικό Θέατρο του Λονδίνου. 

ΘΕΑΤΡΟ ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ – NT LIVE

Ζωντανή αναμετάδοση από το Lyttelton Theatre στο Λονδίνο

Με αγγλικούς υπότιτλους

Στο ρόλο του Τζακ Τάννερ, o Ralph Fiennes

Σκηνοθεσία: Simon Godwin
Σκηνογραφία: Christopher Oram
Σχεδιασμός φωτισμών: James Farncombe
Μουσική: Michael Bruce
Επιμέλεια κίνησης: Jonathan Goddard

Στην παράσταση συμμετέχουν: Elliot Barnes-Worrell, Nicholas Bishop, Faye Castelow, Clare Clifford, Naomi Cranston, Henry Everett, Colin Haigh, Nick Hendrix, Corey Johnson, Christine Kavanagh, Mary Keegan, Ferdinand Kingsley, Nicholas le Prevost, Tim McMullan, Simon Markey, Indira Varma, Arthur Wilson

Μια ρομαντική κωμωδία, ένας επικός μύθος, και κυρίως μια πύρινη φιλοσοφική διαμάχη: το περίφημο έργο του Μπέρναρντ Σω, που θέτει θεμελιώδη για τον άνθρωπο ερωτήματα, ξαναζωντανεύει στη σκηνή του Εθνικού Θεάτρου της Αγγλίας. Στον πρωταγωνιστικό ρόλο, ο υποψήφιος για Όσκαρ Ρέιφ Φάινς (Ο άγγλος ασθενής, Η λίστα του Σίντλερ).

Φωτογραφίες: Johan Persson