Κυριακή 12 Μαρτίου, 11:30

ΣΕΙΡΑ ΓΕΦΥΡΕΣ
Γέφυρες Τεχνών

Τελειομανής, αγέρωχος, γεμάτος αυτοπεποίθηση ετοιμάζεται να βγει στη σκηνή. Να κατακτήσει το σοβαρό και απαιτητικό κοινό του, και κυρίως το βασιλιά των οργάνων: Το Μεγάλο Πιάνο !
Με κάθε κίνηση του θέλει να προκαλέσει το θαυμασμό, ενώ συγχρόνως αυτοθαυμάζεται. Ξεκινάει προσπαθώντας να ανοίξει πρώτα πρώτα την αυλαία, που απρόβλεπτα παρουσιάζει κάποιο πρόβλημα… Αυτή είναι η αρχή μόνο μιας χιονοστιβάδας από εμπόδια που θα μετατρέψουν τη σκηνή σε ένα σουρεαλιστικό πεδίο μάχης, με ό,τι θα μπορούσε να προκύψει – και που τελικά… προκύπτει!
Ο Thomas Monckton (11 Μαρτίου, 20:30 και 12 Μαρτίου, 17:00) και ο Courtenay Stevens (12 Μαρτίου, 11:30), μέλη του Circo Aereo, σε ένα απολύτως καταστροφικό και ανατρεπτικό ρεσιτάλ πιάνου. Ένα συναρπαστικό θέαμα, που έχει παρουσιαστεί με εξαιρετική επιτυχία σε πολλά μέρη του κόσμου και σε μεγάλα διεθνή φεστιβάλ.

Για την πρωινή παράσταση της Κυριακής 12 Μαρτίου το Μέγαρο προσφέρει προσκλήσεις στα Παιδικά Χωριά SOS και στο Χαμόγελο του Παιδιού, καθώς και περιορισμένο αριθμό δωρεάν εισιτηρίων σε ανέργους (με σειρά προτεραιότητας και με την επίδειξη της κάρτας ανεργίας τους).
Για πληροφορίες καλέστε στο 210 7282333.


Χορηγοί επικοινωνίας
EΡΤ, Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ, ATHENS DEE JAY 95.2, 96.9 ROCK FM, PEPPER 96.6, ΑΘΗΝΑ 9.84, ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 103.7, ΤΡΙΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 90.9, KOSMOS 93.6, THETOC.GR, MONOPOLI.GR, NEWSBEAST.GR, ARTANDLIFE.GR, IN2LIFE.GR, ANTIVIRUS.GR, METEO.GR