Το Μέγαρο Μουσικής ενταγμένο στο δίκτυο των αιθουσών του Νational Theatre Live, με τη βοήθεια της υψηλής ευκρίνειας τεχνολογίας, προσφέρει τη μοναδική εμπειρία της παρακολούθησης θεατρικών παραστάσεων.
Το πρόγραμμα National Theatre Live –
www.ntlive.com – διανύει την ένατη εξαιρετικά επιτυχημένη χρονιά του.
Το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών συνεχίζει τη συνεργασία του με την Βρετανική Πρεσβεία και το Βρετανικό Συμβούλιο και διασυνδέει το κοινό της Αθήνας με το θεατρικό κέντρο της Ευρώπης.


ΘΕΑΤΡΟ ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ – NT LIVE

Ζωντανή αναμετάδοση από το Οlivier Theatre στο Λονδίνο


– William Shakespeare: Aντώνιος & Κλεοπάτρα

Με ελληνικούς υπότιτλους

Μετάφραση: Μιχάλης Κακογιάννης

Σε ζωντανή αναμετάδοση από το Θέατρο Ολίβιε, και στο πλαίσιο της σειράς NT LIVE, ο Ralph Fiennes και η Sophie Okonedo ενσαρκώνουν το μοιραίο ζευγάρι σε ένα σαιξπηρικό δράμα για την πολιτική, το πάθος και την εξουσία.

Σκηνοθεσία: Simon Godwin
Σκηνικά: Hildegard Bechtler
Kοστούμια: Evie Gurney
Φωτισμοί: Tim Lutkin

Παίζουν: Fisayo Akinade, Alexander Cobb, Hiba Elchikhe, Henry Everett, Gerald Gyimah

Η παράσταση διαρκεί περίπου 210 λεπτά, συμπεριλαμβανομένου διαλείμματος
Χρήση στροβοσκοπικών φωτισμών

Ο Καίσαρας και οι δολοφόνοι του είναι νεκροί. Επικεφαλής της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας τίθεται ο στρατηγός Μάρκος Αντώνιος μαζί με τον Οκταβιανό και τον Λέπιδο, συντρόφους του στην Τριανδρία. Όμως στα μακρινά σύνορα  της διαλυμένης από τους πολέμους Αυτοκρατορίας ο στρατηγός θα ενδώσει στο πάθος του για την Κλεοπάτρα των Αιγυπτίων. Η ερωτική αφοσίωση συγκρούεται με την αίσθηση του καθήκοντος και η ερωτική εμμονή γίνεται καταλύτης που οδηγεί σε πόλεμο.