MEGARON PLUS

ΕΚΘΕΣΗ

Συνεργασία
Οργανισμού Μεγάρου Μουσικής Αθηνών & ΑΓΕΤ Ηρακλής, Lafarge

Μια συνεργασία του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών και της ΑΓΕΤ Ηρακλής, μέλους του Ομίλου Lafarge, για την ανάδειξη της ελληνικής αρχιτεκτονικής δημιουργίας. Η πρωτοβουλία εστιάζει στο ελληνικό αρχιτεκτονικό ταλέντο και στην καινοτομία που πηγάζει από αυτό, και επιχειρεί να ενισχύσει την απήχησή του διεθνώς.

Έκθεση των καλύτερων διπλωματικών και μεταπτυχιακών εργασιών από ελληνικές σχολές αρχιτεκτονικής και ελλήνων φοιτητών από πανεπιστήμια του εξωτερικού. Η έκθεση θα προκύψει από ανοιχτό διαγωνισμό (η διαδικασία υποβολής των συμμετοχών έχει ήδη ολοκληρωθεί).
Οι καλύτερες εργασίες – που θα επιλεγούν από διεθνή κριτική επιτροπή – θα εκτεθούν σε μορφή προπλασμάτων στον Νέο Εκθεσιακό Χώρο του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών. Παράλληλα, συμπληρωματικό υλικό γύρω από την κάθε εργασία όπως σχέδια, φωτογραφίες, κείμενα κ.ά. θα είναι διαθέσιμο σε οθόνες.
Επίσης κατά τη διάρκεια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν διαλέξεις των μελών της κριτικής επιτροπής.

Επιμέλεια: Μέμος Φιλιππίδης

Κριτική Επιτροπή
Νίκος Κτενάς
Manuel Aires Mateus
José Selgas – Lucia Cano

w w w. great2013. com


Χορηγοί επικοινωνίας
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, ΔΟΜΕΣ, ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ, ΥΛΗ & ΚΤΙΡΙΟ, UNIVERSITY PRESS, GALAXY 92, 95.2 ATHENS DEE JAY, 96.9 ROCK FM, PEPPER 96.6, RED FM 96.3, ARCHISEARCH.GR, NAFTEMPORIKI.GR, CLICKATLIFE.GR CULTURENOW.GR, MONOPOLI.GR, REPORTER.GR, METROPOLISPRESS.GR